Tervezi valaki ismét aktiválni magát a classicra?
Visszahozhatnánk az OOW régi fényét...
Üdv,
Phapné
/who Order of WatchersPhapné írta:Köszi, meg is történt.
BTW vannak duuuuurva klántalis képeim...
Pio írta:Phapné írta:Köszi, meg is történt.
BTW vannak duuuuurva klántalis képeim...
Privátban jöhetnek.És egyébként is ha van bármilyen ingame/IRL képed/képeket a classic időszakról azt fel tudnád tenni valahova és átküldeni nekem? Sajnos nekem egy HDD hiba miatt szinte minden elveszett, ami classic wow és az első 3-4 klántali...
Pio írta:HDD hiba miatt szinte minden elveszett
Phapné írta:HDD hiba ismerős

Alona írta:Pio írta:HDD hiba miatt szinte minden elveszettPhapné írta:HDD hiba ismerős
Közérdekű közlemény!
Vegyetek egy ilyet és használjatok Total Commander-t.
Úgy értem 2019-ben ez alapvető tudás, de mindig van valaki...
Phapné írta:....
Ha most történt volna, nem is lenne gáz... Sajna ez már nekem egy 10 éves history...
Pio írta:Phapné írta:....
Ha most történt volna, nem is lenne gáz... Sajna ez már nekem egy 10 éves history...
Dehát pont most utaztunk vissza 15 évet az időben!
Phapné írta:Hello Újra,
Üdv,
Phapné
Sowi írta:Phapné írta:Hello Újra,
Üdv,
Phapné
Phapné? AZ a Phanpé?![]()
üdv jóbarát
![]()
![]()
Sowi/Kahian/Aydindril/Kutyámajom
Phapné írta:Na reSajna nekem a classic élmény nagyon classic volt, így rámentem a retail-re egy két cimbivel.
BTW a Sötét kapun is túl video nincs fent valahol digitálisan, ahol nem kell letöltenem 50 rar-t egy ISO-hoz?
Pio írta:Phapné írta:Na reSajna nekem a classic élmény nagyon classic volt, így rámentem a retail-re egy két cimbivel.
BTW a Sötét kapun is túl video nincs fent valahol digitálisan, ahol nem kell letöltenem 50 rar-t egy ISO-hoz?
Szia!
Feltettem IDE, nem lesz villámgyors, de egyben le tudod tölteni, szólj, hogy sikerült-e.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Szponzorok: Soloriens, Neilaeht, Killigraphy, Larenon, Pio, Deathlovag, Gyerob, Gandorio, Rocklady, Nightcut,
Preecher, Hátszél, Alona, Khazaddoom, Galia, Serbi, Anirath, Bushwookie, Necro, Dzshána